A HONLAP AZ INFORG-M&M FILM KFT. ÉS AZ M&M FILM KFT. KÖZÖS HONLAPJA

Pánik

vlcsnap-220533
Ördögtérgye
2016-03-09
Poézis
Poézis
2016-03-09
Mutasd az összeset

Pánik

panik_plakat_nagy_0
Pánik
A készítés éve: 2008
 

Zsuzsi (Gubík Ági) harmincéves korára mindent elért, amire egy ember csak vágyhat: két diploma, jól fizető állás, szép autó, saját lakás. Aztán egy szép napon a fiatal PR igazgató lány arra ébred, hogy valami nem stimmel… Nem kap levegőt, zakatol a szíve.

Amikor még szerelme, Kirill (Kolovratnik Krisztián) is elhagyja, önként bevonul a Pánik Klinikára. Itt a rendkívül ambíciózus terapeuta (Schell Judit) irányítása alá kerül, aki furcsa módszerekkel próbálja kezelni őt és a klinika többi pánikbetegét. Zsuzsi számára óriási feladattá válik egy aprócska cél: valahogy elhagyni az intézményt, kilépni a kapun és visszailleszkedni a hétköznapokba.

A falakon túl persze mindenki teljesen normális: Zsuzsi anyja (Bánsági Ildikó) és barátnője (Egri Márta), a két hatvanéves bombázó leküzdhetetlen vásárlási- és kalandlázban ég. A barátnő kisgyermekes lánya (Ónodi Eszter) túlzott aggodalommal figyeli csecsemője minden mozdulatát, Zsuzsi öccse (Valtz Péter) pedig anyjukat szeretné megszabadítani a mamát birtokló szörnyetegtől – egy pisztoly segítségével.

A felbukkanó szuperkemény zsaruk (Thuróczy Szabolcs, Kovács Lehel) tettlegességig fajuló egésznapos vitát folytatnak meleg identitásuk miatt.

Zsuzsi választhat – lelkibeteg marad örökre vagy megrázza magát, feláll és újrakezdi életét.Stáblistarendező:Till Attila
forgatókönyvíró:Till Attila
operatőr:Juhász Imre
art director:Ágh Márton
maszk:Richard Redlefsen
zene:Tövisházi Ambrus
vágó:Barsi Béla
hangmérnök:Zányi Tamás, Blaskó György
rendezőasszisztens:Szigeti Csilla, Kolos István
gyártásvezető:Stalter Judit
producer:Muhi András, Mécs Mónika, Mesterházy Ernő (M&M)
koproducer:Rajna Gábor, Stalter Judit, Sipos Gábor (Laokoon Film)

StáblistaGubík Ágnes
Schell Judit
Bánsági Ildikó
Egri Márta
Thutóczy Szabolcs
Kovács Lehel
Ónodi Eszter
Kolovratnik Krisztián
Stefanovics Angéla